Pohjois-Aasian ruokakulttuuriin perustuen à la carte -menussamme ei ole perinteistä alku- ja pääruokajakoa. Suosittelemme makumatkan aluksi 2-3 eri snackia per henkilö ja tämän lisäksi 2-3 erilaista jaettavaa annosta menun muista osioista, seurueenne koosta riippuen. Tällä tapaa pääsette kokemaan Pohjois-Aasian eri makuja, tekstuureja ja lämpötiloja laajasti, annoksia itse sekoitellen ja omia uusia makuyhdistelmiä luoden.
vihersimpukka, merileväkaviaaria, ponzu dressing
tonnikala tartaria shisolehdellä, merileväkaviaaria,
inkivääri dressing
hoisin maustettu härkätartar shisolehdellä, keltuaiskreemiä
miso glaseerattua bataattia sydänsalaatinlehdellä, rapeaa nuudelia
grillattua possua, togarashimajoneesia, pikkelöityä kurkkua,
höyrytettyä pehmeää leipää
grillattua kurpitsaa, togarashimajoneesia, pikkelöityä kurkkua
höyrytettyä pehmeää leipää
savustettu tofu & broccoli shumai 2 kpl
possu & rapu dumpling 2 kpl
confit-ankkaa luumu-hoisin kastikkeella 2 kpl
kotimaista siikaa, tamarindi dressing, punasipulia,
korealaista minttua, wasabia, wakamea
miso glaseerattua punajuurta, wasabisoija-mirin dressing, omenasalaattia
sesongin kasviksia, yuzukosho dressing, daikonia, maapähkinää
rapeaksi paistettua pehmeäkuorista taskurapua,
yuzukoshoa, daikonia, maapähkinää
miso glaseerattua, grillattua kultaotsa-ahventa,
minttu & itusalaattia
grillattuja tiikerirapuja, gochujang dressing, kevätsipulia
possun ribsejä, soija-mirinkaramellia, togarashia
kotimaista kanaa, valkosipulia, inkivääriä & kevätsipulia
Shaoxing liemessä
grillattu naudan Petite tender, Bulgogikastiketta
togarashi maustettua broccolia
grillattua kotimaista häränfileetä, Bulgogikastiketta,
togarashi maustettua broccolia
char siu iberico possunniskaa, kastanjapyreetä,
haudutettua paksoita
paistettua kampasimpukkaa, yuzukoshoa, merilevällä maustettua leipämurua
viisipippuri maustettua ankanrintaa, selleripyreetä, paahdettua sipulia, rapeaa ankan nahkaa
punainen miso glaseerattua turskaa, haudutettua
fenkolia ja päärynää
grillattua munakoisoa, sieni X.O.-kastiketta,
maapähkinää, kevätsipulia
rapeaksi paistettua possua, sydänsalaatinlehtiä, Japanilaisia pikkeleitä; kimchiä, togarashimajoneesia, seesami dressing, chili dressing
marinoitua ja grillattua Hanger-pihviä, sydänsalaatinlehtiä,
japanilaisia pikkeleitä: kimchiä, seesami dressing, chili dressing
edamame papuja, merisuolaa, chiliä
paksoita, kastanja pyreetä, soy-mirin
kurkkua, daikonia, sieniä
Gaijinin korealaista kaalipikkeliä
japanilaista riisiä
Gaijinin tiramisu, yuzua, matchaa
Szechuan maustettua omenaa ja päärynää, macadamiapähkinämurua, kardemummajäätelöä
shisolla ja mangolla maustettua pannacottaa
mustikka mochi, mustikka-minttusalaattia
Maistelulautanen kolmella jälkiruoalla Gaijinin makeista
Beef tartare - Suomi
Lamb Neck – Irlanti
Porkbelly – Suomi
Pork mince (Dim Sum) – Suomi
Black angus Sirloin – Australia
Chicken Thigh – Suomi
Babyback Pork ribs – Suomi
Black angus beef short rib – Australia
Wagyu A5- Japani
Beef tenderloin – Suomi
Green shell mussel – Uusi-Seelanti
Salmon – Norja – Farmed
Tiger prawns – Tyynimeri (koillinen osa)
Hamachi - Tanska – Farmed
Yellowfin Tuna - Etelä Korea
Softshell - Vietnam – Farmed
Pike perch - Suomi
Scallop – Tyynimeri (koillinen osa)
Trout Roe - Saksa